Izdvojena usluga

Povećanje učinkovitosti

Poduzeća u svim sektorima gospodarstva se pod snažnim pritiskom recesije i nemilosrdne konkurencije moraju usmjeriti na unapređenje vlastite učinkovitosti (u financijskom, operativnom, uslužnom ili inovacijskom smislu te u smislu stalnog poboljšavanja kvalitete). Kako?

Opširnije

Novo na blogu

Upravljanje znanjem u klasteru | 22. March 2013.

Na znanju počivaju vrijednosni lanac , lanac stvaranja vrijednosti i kvaliteta zajedničkih proizvoda, ali bez suradnje nema uspješnog djelovanja klastera na tržištu i ostvarivanja njegove misije. Znanje je ključni faktor uspjeha klastera. Kako upravljati znanjem u klasteru?

Opširnije

Sustav e-poslovanja klastera | 19. March 2013.

Kooperacijski potencijal klastera i njegova poslovna sposobnost rastu s uvođenjem e-poslovanja koje mijenja model poslovanja klastera i njegovih članova uvođenjem novih i inoviranjem postojećih distribucijskih kanala, boljim upravljanjem odnosima s kupcima i integracijom opskrbnog lanca.

Opširnije

Kvaliteta poslovnog savjetovanja i primjena norme EN 16114 | 18. March 2013.

Objavom europske norme EN 16114 korisnici savjetodavnih usluga dobili su okvir unutar kojeg mogu očekivati kvalitetnije savjetovanje. Evo jednog poslovnog slučaja: Uloga konzultanta u izboru i primjeni IT outsourcinga kao strateške opcije.

Opširnije

Najnovija referenca

Strategija rasta male tvrtke

Infooprema je izradila za potrebe jedne brzorastuće informatičke tvrtke analizu njezinog rasta u proteklom razdoblju (od 2008-2011 godine).

Opširnije

Izdvojena djelatnost

Poslovno savjetovanje

Imamo dugogodišnje iskustvo u poslovnom savjetovanju i pružanju savjetodavnih usluga na različitim područjima (industrija, trgovina, energetika, promet, ICT). Djelujemo samostalno ili kao članovi projektnih i stručnih timova, u ime i za račun naručitelja, po zahtjevu i kod naručitelja (on site).

Opširnije

Certifikat

CMC - ZNAK POSLOVNE IZVRSNOSTI

Mr. sc. Milan Davidović je certificirani poslovni savjetnik od 2008. godine. Certifikat vrijedi tri godine, nakon čega se konzultant mora ponovno certiificirati. Recertifikacija je obavljena 2011. godine.

Opširnije